Op zoek naar je tweelingzielOp zoek naar je tweelingziel door : Medium Barbara

Vele mensen zijn op zoek naar hun tweelingziel, echter door een hevige verliefdheid denken ze deze gevonden te hebben….

Echter Tweelingzielen die rijp zijn om elkaar te ontmoeten en te herkennen hebben vaak hier op aarde een hele lange pijnlijke moeilijke weg afgelegd, de tweelingzielen hebben hier ook vele overeenkomsten in. Ongeveer dezelfde gebeurtenissen meegemaakt, vaak ook diep geraakt door trauma’s in dit leven en zijn andere moeilijkheden op hun pad tegengekomen.

Bij een hevige verliefdheid speelt een bijna onhoudbaar verlangen op, naar deze ene persoon. Een selectief persoon weliswaar. Hierbij speelt vooral verlangen de hoofdrol , verlangen bij elkaar te zijn, elkaar te knuffelen, zoenen…pure hartstocht.

Tweelingzielen, hebben echter een gezamelijk streven, omdat ze al zo ver gegroeid zijn en zoveel hebben meegemaakt, dat ze eigenlijk in dit leven al gestorven zijn. Hun persoon die ze hebben gevormd ( Het EGO ) om zich in dit leven ‘staande’ te houden, is weggevallen. Het Zijn, het zelf..is overgebleven. Universele liefde , zonder zich selectief op één persoon te richten heeft dan de gehele ruimte opgenomen. Nu zijn de zielen klaar om elkaar te ontmoeten in een gezamelijk streven naar Vrede, Eenheid, Harmonie Zuiverheid en Kracht.

Zodra deze zielen, elkaar ontmoeten, zal er een absolute herkenning plaatsvinden, waarin ze elkander steunen, helpen groeien, vaak gaat dit ook gepaard met een samenwerking voor een gezamelijk streven naar Vrede en Harmonie.

Vaak richten tweelingzielen dan ook samen een eigen praktijk op met een spirituele inslag om anderen meer verdieping en inzicht te verlenen.

Het is ook mogelijk dat je je tweelingziel ontmoet als deze getrouwd is, echter de universele liefde in deze mens is zo groot, dat het verlangen om met iemand samen te zijn plaats kan maken voor het gezamelijk streven en putten hun inspiratie en liefde rechtstreeks vanuit de bron. Zij hebben groot respect voor elkaars levenspad.

Barbara