Verliefd op een getrouwde manVerliefd op een getrouwde man. In mijn begin jaren van dit leven, ervoer ik aardig wat opstartproblemen….gepest op school, m’n beste vriendin die met m’n eerste vriendje zoende. Een vaste relatie die op de klippen liep en ik kan zo nog wel even doorgaan… Eigenlijk heb ik het eerste deel van mijn leven alleen maar gehuild.

Toen ontmoette ik hem…, ik straalde harder als de felste zomerzon op een koude herfstdag, het voelde zelfs alsof ik licht gaf, zo verliefd was ik op hem. Er was maar 1 ding wat niet lekker zat, en dat was dat hij getrouwd was. Maar hij zei, dat zijn huwelijk niet meer werkte en dat hij plannen had om weg te gaan bij zijn vrouw ‘Ze waren al jaren niet meer intiem’ vertelde hij me. Ik wist, want dat vertelde hij me… dat hij nog naast haar sliep, maar dat was al jaren zo…Ik kon me er met het oog op ‘tijdelijk’ overheen zetten….maar dat ‘tijdelijk’ begon wel erg lang te duren. Maar hij had toch echt wel duidelijk zijn liefde verklaard naar mij…..Waarom veranderde er dan niets?…na weken/ maanden…..

En zodoende heb ik het begin van de 2e helft van mijn leven ook gehuild.

Een relatie met een getrouwde man is gewoon geen optie, tenminste als je jezelf onnodig verdriet wil besparen. De kans dat een getrouwde man zijn huwelijk daadwerkelijk verlaat is 20%. ookal ben je de mooiste, liefste,  een na laatste vrouw op aarde….

de andere 80% blijft gewoon keurig netjes bij hun vrouw volgens de statistieken! en deze vermelden er ook bij dat de schatting van 20% ( die zijn vrouw verlaat) nogal ruim is genomen.

Je voedt hem in feite hetgeen hij in zijn veilige ‘thuishaven’ mist.

Passionele seks, hartstocht, diepgaande gesprekken, lekkere hapjes…En jij biedt het hem allemaal. Helaas is hij financieel verweven ( ja, dames , financieel Verweven met zijn vrouw) die elke ochtend netjes zijn overhemden strijkt, zijn sokken oprolt, en je wilt dit niet horen, maar ik ga het toch zeggen: zijn boterhammetjes smeert, die hij in de pauze op zijn werk aan het opeten is, als hij jou een ‘getinte app’ stuurt. Ja, dat is wat er gebeurd….Als hij thuiskomt kust hij haar op de mond want dat is een ‘gewoonte’. Als een man echt voor je wil gaan, dan toont hij ‘daadkracht’ en zal binnen enkele weken al, zijn hartstocht voor jou opbiechten aan zijn vrouw.

Het zijn vaak hele diepe liefdes, maar vaak helaas diep van 1 kant. En met diep bedoel ik diep verdriet….Eens maar nooit weer nietwaar…?:-)

Hoe herstel je van zo’n relatie ?

Simpel met deze wetenschap: Jij groeit verder, en hij niet. Hij kiest voor een huwelijk uit materieel en veilig oogpunt en weet dat hij ook weer een ander prinsesje gaat zoeken, die vervolgens ook met een doos tissues en rode ogen in een hoekje van de kamer zit te huilen. Er zal misschien en dat hoop ik oprecht voor deze mannen, dat zij in de eerste plaats hun eigen gevoel gaan erkennen en voelen. Dat ze weten, dat er meer is dan alleen geluk in fysiek verlangen. Dat ze de eerlijke balans van hun leven mogen gaan opmaken. Helaas gebeurd het heel erg veel, en niet alleen mannen uiteraard.

Gebeurd het je eenmaal; laat het een leerschool zijn…

 

Barbara