Jij bent goed genoegJij bent goed genoeg. Weet dat jij in je unieke zijn, jezelf mag zijn. Jij hebt unieke eigenschappen en gaves meegekregen. Dat is wat jouw uniek maakt. Draag de verantwoording voor je eigen leven, en sta voor wat jouw hart je ingeeft. Je hoeft anderen niet te volgen, en zij hoeven jou niet te volgen. Wees wie je bent, wees gewoon de liefde die jij voelt.

Stap vooruit en laat het verleden maar achter je. De oceaan spoelt alles schoon. Een nieuw jaar staat ons te wachten; en net zoals in de natuur blijft alles veranderen. Ook jij! Zie hoe je gegroeid bent het afgelopen jaar en voel wat jij los mag laten, wat jou niet meer dient. Dit kan ook met bepaalde mensen in je omgeving te maken hebben. Doe wat goed voelt voor jou! Neem die stappen maar… Als je goed aanvoelt waar je blokkades en spanning zitten, vraag je dan eens af waar dit vandaan komt. Heb je hier hulp bij nodig? Dan is het een uitkomst om een medium/paragnost te benaderen. Deze kan je tools aanreiken om de blokkades en spanning weg te nemen die jou tegenhouden. Een medium of paragnost kan je nieuwe inzichten¬† geven waar jij mee verder kunt.¬† Jou helpen jouw unieke zijn te kunnen beleven. Zodat je fris het nieuwe jaar tegemoet kunt! Een cadeau voor jezelf!

Ook schuldgevoelens of bepaalde gebeurtenissen mag je loslaten…Jij gaat verder en staat nooit stil. Je blijft groeien. Geniet van alle momenten en probeer in elke situatie of deze nu moeilijk is of niet , er het mooiste en beste in te zien. Zie wat situaties of gebeurtenissen jou willen vertellen. Ze hebben namelijk een boodschap voor je. Kijk met je hart en voel de liefde die in alles ten grondslag ligt.

Barbara