Hoe trek ik overvloed aan in mijn leven?Hoe trek ik overvloed aan in mijn leven?. Of het nu gaat om je Gezondheid, Geld, Carrière of de Liefde. Overvloed is mogelijk op al deze gebieden. Maar hoe trek je dat nu aan? We beginnen met ons lichaam. Ons lichaam heeft een vaste vorm, en verteld ons dagelijks wat het nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Echter onze gedachtes hebben geen vorm en kunnen alle kanten uitschieten. Net als jij je lichaam kunt trainen om strakker te worden, kun je dat ook doen met je gedachtes. Alle overvloed die jij wilt aantrekken heeft namelijk te maken met jouw eigen ‘Geloofssysteem’.

Begin eerst eens met te geloven dat Overvloed jouw geboorterecht is. Ergens diep in jezelf heb je de overtuiging gecreëerd dat je er geen recht op hebt, dat het je toch niet gaat lukken, dat het toch mis gaat. Dat er misschien niet genoeg is. Deze negatieve gedachtes …die jouw werkelijkheid scheppen kun je gaan ombuigen door affirmaties te gebruiken.

Affirmaties zoals : IK BEN GEZOND EN VOL ENERGIE! OVERVLOED IS MIJN GEBOORTERECHT. ER WORDT VOOR MIJ GEZORGD, IK HEB ALTIJD GENOEG!

Als je het maar vaak genoeg tegen je zelf zegt , zal jouw systeem hierop gaan reageren. Echter het kan flink wat oefening vergen omdat onze oude overtuigingen diep in ons binnenste zijn opgeslagen. Je kunt je wens naar Overvloed extra kracht bijzetten; door bijvoorbeeld een Moodbord te maken, je wensen duidelijk op te schrijven en er plaatjes bij te plakken. Zo geef je nog meer uiting aan je wens.

Alles wat ontstaat, komt voort uit het denken,
het is geboren uit denken, gevormd uit denken.

In het Universum zijn Elementalen werkzaam die onze gedachten uitvoeren. Of ze het er nu mee eens zijn of niet, jouw gedachtes zullen gemanifesteerd worden. Natuurlijk zit hier een tijdsvertraging op dus je gedachtes zijn altijd bij te draaien. Ja, jij bent een Creator!, Jij kunt in je gedachtes, jouw overtuigingen manifesteren. Vele beroemdheden zijn je hiermee al voorgegaan!
Weet en geloof erin dat er genoeg is voor iedereen, weet dat jij ook recht hebt op een gezond, gelukkig en liefdevol leven! Zeg dat ook tegen je zelf! Zo vaak als je maar kunt. Wees dankbaar voor hetgeen je hebt, dankbaarheid werkt als een magneet je zult er meer van aantrekken.

Heraclitus-
God is dag en nacht, winter en zomer, oorlog en vrede, overvloed en honger.

Barbara