Engelen zijn er om jouw leven te verrijken met hun liefdeEngelen zijn er om jouw leven te verrijken met hun liefde. Zij zijn de bemiddelaars tussen de schepper en de mensheid. Ze worden ook wel de ‘adem van God’ genoemd. De engelen zijn hier uit naam van God, zij begeleiden ons met hun voorbeeld van onvoorwaardelijke liefde.

Alle engelen hebben een toeziende rol voor ons mensen, zij helpen ons pas wanneer wij daarom vragen. Het belangrijkste is dat jij een vrije wil hebt, je mag zelf kiezen of je hun hulp wel of niet wilt.

Dit betekent niet dat de situatie waarin jij zit zal verdwijnen als jij om hulp vraagt. De Engelen zullen je troost geven om erdoor heen te komen. Het belangrijkste is dat je in dit leven een evenwicht bereikt tussen lichaam en geest. De Engelen zullen je daarbij helpen. Engelen zijn pure liefdesenergie in een intellectuele lichtvorm, geschapen om te dienen. Engelen kennen geen kwaad, maar bevechten juist kwaad en duisternis, Pure liefde heeft geen slechtheid in zich.

Er is altijd een verbinding met jouw eigen Gidsen en Engelen. Als kleine kinderen hadden wij meestal nog een gevoel van deze aanwezigheid. Vele van ons hebben in die kindertijd een vriendje/vriendinnetje/begeleider gehad. Als volwassene verklaren we dit als kinderlijke fantasie en dromerij. Door de invloed van de volwassenen en door het proces van vergeten, verliezen we deze verbinding met deze wereld. Op zijn laatst verliezen we de verbinding aan het begin van de puberteit.

Er wordt vaak gevraagd wat het verschil is tussen Engelen en Gidsen.

Voor mij zijn Gidsen personen die meerdere Aardse levens hebben gehad en die op een bepaald moment niet meer hoeven te reïncarneren. Vaak is het iemand die je uit een vorig leven ( of meerdere levens) kent. Engelen zijn voor mij puur Goddelijke wezens die geen Aards leven hebben gehad.

De poort naar de Engelenwereld is altijd open. En als we het wensen, kunnen we ook als volwassen en verstandelijk geori├źnteerde mensen toegang tot deze wereld vinden.

Als dat jouw wens is.

Barbara