Dromen. Ook jij bent begonnenDromen. Ook jij bent begonnen hier op aarde door middel van een wens.

De wens is zo’n krachtige tool om je dromen te verwezenlijken. Misschien heb jij een wens en is deze nog niet uitgekomen…en wacht je hier al heel erg lang op. Ook dit heeft een reden…Soms is niet ontvangen wat je op dat moment wenst; een geschenk wat later zal blijken.

Van Jongs af aan, was ik enorm gefascineerd door indianen en Peru. Ik droomde er dagelijks van en kon me er zelfs op verheugen als kind om ’s avonds naar bed te gaan en dan spannende reizen in gedachtes te beleven. Na school, was mijn lievelingsplek de bibliotheek …waar ik boeken en plaatjes verslond waar ook maar het woord indianen of Peru in voorkwam. Urenlang kon ik genieten van de muziek die Peruaanse muzikanten op de markt speelden…..ik viel zelfs op voor hen, en een muzikant daarvan zag dat ik daar ook te vinden was, zo vaak als zij daar stonden. Hij legde zijn Panfluit neer in de pauze; en overhandigde mij een CD van hen, en gaf me een mooie glimlach. Mijn dag kon natuurlijk niet meer stuk!

Later vervaagde dit wenselijke beeld dat ik van Indianen en Peru had. Tot een aantal jaar geleden ik ineens een uitnodiging ontving via een platform om in contact te komen met iemand uit Peru. Deze vertelde me dat hij met een Peruaanse Sjamaan van 90 jaar een reis door Europa zou maken om Ceremonies te geven. En vroeg of ik daar ook bij wilde zijn. Ik schreef me direct in. En verheugde me over hun bezoek. Een maand later was het dan zover….echter werd hun verblijf in Nederland door onbekende reden geannuleerd. Ik bood aan dat ze bij mij mochten verblijven en zodoende had ik 3 dagen lang ‘Peru’ in mijn woonkamer en werden er prachtige Ceremonies gegeven door een 90 jarige Sjamaan uit Peru gewoon in mijn woning.

Dromen komen uit! En de manier waarop, kunnen je eigen gedachtes en verwachtingen overtreffen. Misschien gaat het niet zo snel als je hoopt; maar zet je harte wens maar uit, en vertrouw erop dat ook jouw wens zal uitkomen! Ook voor jouw dromen wordt gezorgd!

liefs Barbara