De Bron. De BronMisschien voel jij je op dit moment even verdwaald en weet je niet meer hoe je verder moet. Het leven hier op aarde is een duale wereld waarin veel tweestrijd is.

Het is niet gek dat je soms even niet niet meer weet hoe je verder moet of kan. Vaak is dan de beste suggestie om opnieuw te beginnen bij de basis. De basis van jouzelf.

Begin eens met de vraag : Wie ben ik?  Deze vraag is vaak het moeilijkst te beantwoorden omdat we het simpelweg niet meer weten, we herinneren het ons nog niet. Alles is begonnen bij de Bron, ook jij. De bron is het begin van alles dat er is.

Wens jij een andere richting uit te gaan in je leven, maar weet je niet welke? Zit je met de handen in het haar en/of voel je diep verdriet; vraag jezelf dan eens af ; wat zou je wensen? En probeer je wens eens voor te leggen aan het Begin van alles wat er is; De Bron…Ook jij bent hier op aarde begonnen door middel van de wens die je ouders hadden. Probeer vertrouwen te putten uit deze allergrootste bron van liefde waarvoor niets maar dan ook niets onmogelijk is.

Je hoeft dit niet op een speciale manier te doen, maar spreek je wensen of zorgen maar uit met een open hart ….Weet dat de Goddelijke Bron, voor je zal zorgen. En je door moeilijke tijden heen zal dragen zoals een pasgeboren baby in de armen van de moeder/vader.

Barbara