1-1-2018. Het nieuwe jaar is in aantocht1-1-2018. Het nieuwe jaar is in aantocht; en we maken de balans op, in wat en hoe we gegroeid zijn. Wat me met ons mee willen nemen het nieuwe jaar in en wat we achter ons willen laten. Het verleden hoef je niet langer met je mee te dragen. Laat het allemaal maar los. Het heeft je gebracht tot waar je nu bent, en je inzichten gegeven.

Een geboorte van een nieuw begin…1-1-2018 Een jaar waarin jij nog meer op de voorgrond mag treden. Een jaar waarin jij jezelf mag laten zien. En alle geschenken die je verworven hebt toe mag passen. Stroop de mouwen op, kom maar in beweging! Ga ervoor wat jij daadwerkelijk wilt. Weet dat jij nooit alleen bent en dat je ook niets alleen hoeft te doen.

Wij hebben allen ‘onzichtbare’ vrienden om ons heen. Die wachten op de vraag of ze ons mogen helpen, begeleiden en steunen. Jouw beschermengel zal je leiden. Een mooi voornemen zou kunnen zijn als je dagelijks deze hulp vraagt. Ze zullen je ingevingen brengen, nieuwe idee├źn en inspiratie. Stel je maar open voor deze liefdevolle krachten.

Weet dat jij er mag zijn, helemaal! Een heel gezond en Gelukkig Nieuw Jaar!

Barbara